Sportvital na Pražském maratónu

Vynikající výkony, krásné počasí, sportovní víkend v Praze se opravdu vydařil. A my, jako již tradičně, jsme byli přitom.

Tak jako v březnu i nyní, u příležitosti konání Volkswagen Marathonu, jsme jako partner Pražského maratónu (PIM) od čtvrtka do neděle poskytovali odborné konzultace a specifická měření desítkám sportovcům i nesportovcům, prostě všem, kdo měli zájem něco se dozvědět o svém těle či správné životosprávě.

Mnozí ze zájemců, kteří nás vyhledali, byli námi testováni v březnu a tak již mohli své výsledky porovnávat. V rámci veletrhu Marathon Sport Expo na Pražském výstavišti měl navíc Libor Vítek odbornou přednášku na téma Sportovní výživa, která se také setkala s velkým ohlasem a ještě dlouho poté na našem stánku pokračovala zajímavá diskuse jak a co při sportovním výkonu jíst a pít.

 Speciální redukční program Prof. MUDr. Libora Vítka

10 kroků, jak zhubnout v 10 týdnech, které fungují. Využijte jeden z našich nových balíčků služeb a buďte fit. Nyní 35% sleva pro nejrychlejší zájemce.

V neděli 9. května, v den závodu, jsme ve VIP zóně poskytovali své služby v oblasti analýz tělesné konstituce významným hostům pražského maratónu. Není jistě bez zajímavosti, že jsme měli možnost nabídnout tyto služby i špičkovým českým sportovcům, Martině Sáblíkové, Romanu Šeberlovi, nebo Petrovi Svobodovi. Bylo by určitě skvělé, kdyby se jejich výsledkům tělesné skladby česká populace zápasící s nadváhou aspoň trochu přiblížila…

V průběhu tohoto dopoledne jsme také vedli velmi zajímavé rozhovory s čelnými zástupci atletického svazu o možnostech vzájemné spolupráce zejména v oblasti podpory rekreačního sportu. Už se těšíme až Vás budeme moci informovat o dalších aktivitách Sportvital!

publikováno: 13.07.2012   napsal/a: Mgr. Jan Taussig