Spoteee - proběhněte se zdarma po světě

Do nedávna bylo v mnohých posilovnách běhání na páse považováno za nudnou nezbytnost před každým cvičením, aby se tělo připravilo na následnou zátěž. Projekt Spoteee, chce tento stereotyp nabourat a běhání na pásu zpříjemnit.

 Spotee

Jak to celé vzniklo?

 Celý projekt vyšel z osobní potřeby tvůrců změnit něco zásadního na systému zahřívací části v posilovně. Tato fáze se jednoduše musí do tréninku zařadit, aby mělo cvičení správný efekt. „Byli jsme jednou v posilovně na páse, nudili se a napadlo nás, jaké by to bylo sledovat při běhání na trenažéru reálnou trasu ubíhající na televizi před běhacím pásem?“.

No a to teď přesně mohou lidé v posilovně zdarma zažít. Mohou se podívat do Londýna, Paříže, na Kubu a dalších asi 60 míst, která neustále přibývají. Videa před běžeckými pásy se tak stávají novým fenoménem. A kde se všechna ta videa berou? Více jak 90% si natáčí Spoteee sami, pomocí speciální stabilizační techniky vážící 15 Kg a zkušeným kameramanům, ale některé trasy jim natáčejí i nadšenci a fanoušci, díky vyrobenému držáku a sportovní kameře.

„Proč si nezaběhat v New Yorku, i když jsem v České republice.“ (hlavní motto týmu)


Novinka H.E.A.T. Spoteee

Nyní tým spolupracuje i na naprosté novince. Využívání videa Spoteee při cvičení na strojích H.E.A.T. To je teď nový trend ve fitness a pro tyto účely jsou doprovodná videa pomyslnou třešničkou na dortu. Představte si sál plný lidí, kteří jdou na strojích a snaží se ujít dlouhou trasu. Lekce jsou vedené vyškoleným instruktorem, který svěřence vede a motivuje, ale s doprovodným videem promítaným projektorem na zeď se všem jde mnohem lépe a příjemněji. Lekce HEAT Spoteee již brzy ve Vašem centru.

Momentálně je možné Spoteee vyzkoušet v několika posilovnách v Praze, Brně, Olomouci a Přerově. Jejich seznam naleznete na internetových stránkách spoteee.cz nebo facebookovém profilu.

Na závěr smělá, ale zároveň inspirativní vize, kterou si tým Spoteee stanovil hned na začátku, a za níž si s odhodláním jde. Doufejme, že jim optimismus vydrží dále a spokojení uživatelé budou přibývat.

„Naučíme lidi mít běhání rádi a při tom poznají místa po celém světě. Místa, která chtějí poznat nebo připomenout.“

 

publikováno: 19.08.2013   napsal/a: Redakce